Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Inspraakmoment op het plein op 19 mei tussen 13 en 15 uur

Op 19 mei is er een inspraakmoment tussen 13 en 15 uur voor buurtbewoners. De stad ontving in het verleden regelmatig vragen om het speelplein Heilig Hartplein (Zeven Heerdgangen) aantrekkelijker en speelvriendelijk te maken. Op woensdag 19 mei organiseert de dienst jeugd van de stad samen met de dienst stadsontwikkeling een inspraakmoment over het speelplein. Met dit initiatief willen we buurtbewoners de kans geven om hun mening te geven over de inrichting van het speelplein.

Op woensdag 19 mei zullen we tussen 13 en 15 uur aanwezig zijn op het pleintje. Met een leuke methodiek willen we de ideeën van de kinderen en de buurtbewoners verzamelen. U kunt gewoon langskomen wanneer het u past en dan zetten we de kinderen aan het werk. Het is dus niet de bedoeling om allemaal samen tegen 13 uur ter plaatse te zijn.

Vanaf 26 mei kunt u hier op de website de resultaten van de bevraging nalezen. Vanaf dan kunt u hier ook de verdere stappen in het traject volgen. Mogelijk komen we later nog eens terug ter plaatse met een voorstel.

Alle bewoners van het Heilig Hartplein, Zeven Heerdgangen, Gasthuisheide en een deel van Winkelomseheide ontvangen een uitnodiging voor het inspraakmoment. Iedereen (en vooral elk kind) is van harte welkom om een idee door te geven. Omwille van corona vragen we om de nodige afstand zeker te bewaren en een mondmasker (+12) te dragen.