home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Het speeltoestel is er, ravotten maar!

Het oude speeltoestel op speelplein Leschot was volledig opgespeeld en moest in 2022 verwijderd worden. Daarop organiseerden medewerkers van dienst jeugd en speelruimte ter plaatse met de kinderen uit de buurt een inspraakmoment om te luisteren naar hun wensen voor een nieuw speeltoestel. Het speelplein is vooral aantrekkelijk voor (ouders met) kleine kinderen. Het was al snel duidelijk dat zij terug een combinatietoestel vroegen waar een aantal spelmogelijkheden inzaten zoals een glijbaan, klimmogelijkheden, een huisje om in te schuilen, een glijpaal,… Het volledige traject kon opgevolgd worden via de website Idee Voor Geel.

Onlangs werd een nieuw speeltoestel geplaatst. Hierop vindt men heel wat van de gevraagde vereisten terug. Voor ouders staat er een picknickbank zodat zij een babbeltje kunnen slaan terwijl de kinderen het toestel ontdekken.

We hopen dat de kinderen uit de buurt en de omliggende straten weer vele uren speelplezier zullen beleven op dit pleintje. Laat de lente nu maar komen!

 

Deel op facebook
Deel op twitter