Skip to main content
home-page

Geef je mening!

Bekijk de testlocaties

Heb je zelf een idee voor een testlocatie?

Geef het door!

Ontdek het project

Ontmoetingsplaatsen

Test jij een van de kleurrijke ontmoetingsplaatsen uit?

18-10-2021

De komende weken en maanden kun je in Geel op verschillende openbare locaties kleurrijke zitelementen ontdekken én uittesten. Zet je eens neer tijdens een wandeling om even uit te rusten, ondertussen kun je misschien een babbeltje slaan met andere bankzitters. En geef via de participatiewebsite Idee voor Geel je mening over deze ontmoetingsplaats. De locaties die het beste scoren, krijgen later een definitieve invulling als ontmoetingsplaats. Binnenkort verschijnen er gele en oranje zitelementen in het straatbeeld. Meer kleur in onze stad werd door kinderen dan ook aangegeven als een belangrijk aandachtspunt in de openbare ruimte. Met de zitelementen wil de stad zowel jongeren als andere Gelenaars aanspreken. Ga gerust zitten en ontspan, mogelijk leidt het tot een gezellige babbel met andere ontdekkers! Van de ene plek naar de andere De ontmoetingsplekken zijn tijdelijk en zullen om de drie maanden veranderen van locatie. Het is de bedoeling om de plaatsen die het beste scoren op termijn een definitieve invulling te geven. Het project start in het centrum maar het is de bedoeling om in de toekomst ook in de deeldorpen te experimenteren met deze ontmoetingselementen. Geef je mening! Op de zitbanken vind je een QR-code die je kunt scannen met je smartphone. Dan kom je terecht op de participatiewebsite IdeeVoorGeel. Hier kun je je mening kwijt over de locatie waar de zitelementen staan. Is deze geschikt als ontmoetingsplaats, zit je goed hier? Daarnaast wordt ook gevraagd hoe de ideale ontmoetingsplaats er voor jou moet uitzien. De zitelementen bestaan uit kunststofmateriaal. Ook hierover kun je als gebruiker je mening geven.

Meer nieuws & activiteiten

Ken jij zelf een goede testlocatie?

Ken je zelf in je buurt een plekje dat geschikt zou zijn als ontmoetingsplaats? Laat het ons weten! Bij het bepalen van de volgende testlocaties wordt jouw voorstel besproken en misschien wel gekozen!

Ik stel een testlocatie voor

Ontmoetingsplaatsen

De stad plaatste op verschillende testlocaties gele en oranje zitelementen die een ontmoetingsplaats vormen. Dit is een proefopstelling en na drie maanden wordt de proefopstelling geëvalueerd en verhuizen de zitelementen naar een nieuwe testlocatie.

Evaluatie van de testlocatie

Beslissing over definitieve invulling

Enkel na positieve evaluatie