Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Geef jouw idee voor een veilige stad!

Veiligheid is een gedeelde zorg. Dit is niet alleen de baseline van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout maar is ook een voorwaarde voor een degelijk veiligheidsbeleid. Bedrijven, scholen, verenigingen en individuele burgers zijn niet alleen een doelgroep maar kunnen ook actief betrokken zijn. Net dat laatste willen we met deze actie bereiken. Gelenaren die actief meedenken over veiligheidsbeleid in hun stad en hier voorstellen rond lanceren. 

We hopen dan ook dat jullie massaal voorstellen indienen! Na een eerste selectieronde kun je meestemmen op de projecten. De beste projecten worden opgenomen in het nieuwe maatschappelijke veiligheidsplan van de stad Geel. De uitvoering van dat plan vindt plaats tussen 2024 en 2026. 

Omdat veiligheid een zeer breed begrip is, suggereren we een aantal thema's waar voorstellen rond kunnen gedaan worden. Dit wil zeker niet zeggen dat voorstellen zich moeten beperken tot deze thema's, integendeel! Ook projectideeën die niet passen in één van onderstaande categorieën zijn welkom! Als je klikt op een onderstaande categorie, ga je meteen naar de pagina om je idee in te dienen. 

 

Deel op facebook
Deel op twitter