Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Participatie veilige schoolomgeving

Heb jij ideeën over hoe we de schoolomgeving van De Katersberg minder druk kunnen maken? Weet jij hoe we meer ruimte kunnen maken voor kinderen? Weet jij hoe we de schoolomgeving veiliger kunnen maken? Wil jij samen met anderen hiervoor oplossingen uitwerken?

Ja? Dan is het project ‘Veilige schoolomgeving’ iets voor jou. De stad engageert zich om per jaar twee schoolomgevingen te onderzoeken, de basisschool De Katersberg is de volgende in de rij.

  • Van 7 tot 30 november kun je op deze pagina jouw ideeën over de schoolomgeving doorgeven aan de hand van enkele onderzoeksvragen.
  • Op 24 november gaan we nog een stapje verder tijdens een participatieavond in de school. Dan werken we samen aan concrete voorstellen voor een veilige schoolomgeving. Iedereen is welkom vanaf 19 uur, de participatieavond begint stipt om 19.30 uur. Je moet je wel inschrijven via www.geel.be/participatieavond-katersberg. Inschrijven kan tot 20 november.
  • Buurtbewoners buiten het projectgebied zijn ook welkom op de participatieavond als ze zich inschrijven via bovenstaande website.

Je kunt dus zelf kiezen of en op welke manier(en) je je mening geeft.

Deel op facebook
Deel op twitter