Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Inspirerend voorbeeld: integration foodtruck

De 'integration foodtruck' is een resultaat van het Burgerbudget - editie 2022 en een initiatief van 't Origineel. Bij de koepelvereniging 't Origineel komen mensen uit verschillende culturen samen, organiseren ze activiteiten en bouwen ze bruggen naar de lokale samenleving.

't Origineel: "Onze foodtruck kan gebruikt worden door verenigingen tijdens evenementen. Het mooie is dat iedereen zijn eigen talenten kan inzetten: organiseren, promotie maken, koken, inrichten... Want eten brengt mensen van diverse culturen samen en vormt een krachtige motor in het integratieproces. Samen genieten van heerlijke gerechten en de rijke culturele diversiteit, dat is waar de Integration Food Truck voor staat! 
Onze foodtruck is geel omdat we ook echt fier zijn op Geel! We zijn met twaalf Geelse verenigingen en hopen massaal uitgenodigd te worden op feesten, opendeurdagen, evenementen ... Bij Frinket Foodtruckfestival in 2023 waren we alvast van de partij. Bij onze foodtruck krijg je altijd een beetje meer dan alleen lekker eten, we willen vooral verbinding! Je kunt onze foodtruck reserveren via een privébericht naar 't Origineel."

 

Deel op facebook