home-page
Deel op facebook
Ontdek het thema

Bekijk de projecten waarop gestemd kan worden. 

STIP: een kern voor het Punt.

Vat je project kort samen.

Het creëren van een buitenruimte die niet alleen uitnodigt tot ontspanning, maar ook als een groene oase dient te midden van de dagelijkse drukte. Denk aan een sfeervol park langs de Antwerpseweg, een plek waar het ruisen van de bladeren de stadsgeluiden overstemt.

Foto

Geef een uitgebreide beschrijving van je project:

Sinds het droevige afscheid van pastoor Versmissen staat de pastorij leeg, haar tuin langzaam veranderend in een wildernis. Dit terwijl Geel-Punt verstoken blijft van een echte dorpskern, een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten in de open lucht voor wat gezelligheid. Zonder park, plein, of andere openbare ruimtes, voelt het dorp enigszins onvolledig.

Maar daar willen we verandering in brengen. We dromen van het creëren van een buitenruimte die niet alleen uitnodigt tot ontspanning, maar ook als een groene oase dient te midden van de dagelijkse drukte. Denk aan een sfeervol park langs de Antwerpseweg, een plek waar het ruisen van de bladeren de stadsgeluiden overstemt.

In dit park zullen banken uitnodigen tot rust, een petanquebaan tot spel, en een barbecueplaats tot samenzijn. Dit alles omgeven door een weelderige groene buffer die de drukte van de Antwerpseweg aan het zicht onttrekt. Zo transformeren we een leegstaande plek naar een levendige ontmoetingsplek, een groene parel waar iedereen welkom is om te genieten en elkaar te ontmoeten.