home-page
Deel op facebook

Bekijk de projecten waarop gestemd kan worden. 

Op deze projecten kan gestemd worden vanaf 20 april 2024! Hieronder stellen alle projecten zich aan je voor. 

Breng hier je stem uit!

11
0

Op deze projecten kan je stemmen

Willekeurig Populair Recent
Sport en spel zandbak

Op de grote wei vol speelnatuur naast VBS De Toverboom dromen we van een omboorde zandbak van 5 op 10 meter met parelwit zand uit onze Kempen. Door de omvang van de zandbak kan deze multifunctioneel gebruikt worden door groot en klein. De zandbak is er niet enkel voor de schoolkinderen, maar wordt toegankelijk voor alle buurtbewoners en jeugdbewegingen!

Bels OuderKomité (BOK)
0 0
lees meer
3 B's: bijen, bomen & bloemen

De bijenhal op de site van de Astortoren voorzien we van bloemen, struiken en bomen, niet alleen als drachtplant voor onze bijen, maar ook als stilteplekje voor mensen die er nood aan hebben. Vanuit een ‘kijktunnel’ kunnen bezoekers de noeste werksters veilig aanschouwen.

Bijenbond 't Geels bieke
0 0
lees meer
STIP: een kern voor het Punt.

Het creëren van een buitenruimte die niet alleen uitnodigt tot ontspanning, maar ook als een groene oase dient te midden van de dagelijkse drukte. Denk aan een sfeervol park langs de Antwerpseweg, een plek waar het ruisen van de bladeren de stadsgeluiden overstemt.

Sven S.
0 0
lees meer
Grot Ten-Aard

We willen het park aan de Grot multifunctioneel maken zodat alle verenigingen er van gebruik kunnen maken als ontmoetingsplaats, als speelzone of voor de school in de nieuw aan te leggen buitenklassen. Ook dagdagelijkse bezoekers en passanten zullen er kunnen verpozen op de nieuwe banken.

Landelijke Gilde Ten-Aard
0 0
lees meer
Speelbos Sas9

Met de  aanleg van dit speelbos met hindernissenparcours willen we een plek creëren waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten en zich ten volle kunnen uitleven. Een leuke bestemming om naar toe te fietsen of wandelen!

KMK Geel
0 0
lees meer
Toontje 2.0

In Bel vieren we al decennialang het feest van Sint-Antonius. ‘Toontje 2.0’ wil Toontje, maar vooral Bel en de gemeenschappen die zich met Toontje verbonden voelen, een boost geven. We willen dat heel Geel fier is op de Geelse Sint-Antoniusviering in Bel!

Toontjesgilde Bel
0 0
lees meer
Groene Doelen

Het grasveld tussen de school Sint Aloysius en de sporthal De Doelen verdient een opwaardering tot een groene ontmoetingsplaats voor de buurtbewoners, de leerlingen van de school, de St.-Aloysiusscouts, … Te midden van de stad kan het grasveld uitgroeien tot een buurtparkje dat een oase van rust en groen biedt om te ontspannen, te spelen en elkaar te ontmoeten.

Ouderraad Sint Aloysius Geel
0 0
lees meer
Stelen Ontmoet Stelen

Tijdens de zomermaanden organiseren enthousiaste Stelenaren opnieuw een "PopUpcafé" aan de voormalige Chiro-barak op het Stelens Pleintje. "Kunnen we geen petanque-baan aanleggen of pingpongtafel plaatsen om samen te spelen?" werd meermaals geopperd.

Stef D.
0 0
lees meer
Pannakooi  

Op het terrein van KFC Beekhoek een pannakooi ontwerpen en opbouwen met hoogwaardige materialen. Deze zal worden uitgerust met de nieuwste faciliteiten om een optimale speelervaring te bieden. Toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de club, evenals voor bezoekers tijdens evenementen.

Bende van Beekhoek
0 0
lees meer
Groene verbinding

Van Holven (deel tussen Merelstraat en station) een groenere en aangenamere straat maken waar ruimte is voor ontmoeting en gesprek. De geveltuintjes en de boomspiegels vragen om meer bloembollen en plantgoed. Zitmeubilair zou uitnodigen om elkaar te ontmoeten. Klimplantgeleiders in boogvorm kunnen het wegbeeld beïnvloeden en het autoverkeer vertragen.

Koen L.
0 0
lees meer
Fietsen zonder leeftijd

Fietsen zonder leeftijd gaat voor fietsgeluk voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Met de velo taxi, duofiets of rolstoelfiets geven we het plezier van een stukje fietsen aan mensen die niet (meer) zo mobiel zijn. En het heerlijke gevoel van wind in de haren.

Nicole F.
0 0
lees meer