Skip to main content
home-page
Ontdek het thema

Bekijk de projecten waarop gestemd kan worden. 

Pannakooi

 

Vat je project kort samen.

Op het terrein van KFC Beekhoek een pannakooi ontwerpen en opbouwen met hoogwaardige materialen. Deze zal worden uitgerust met de nieuwste faciliteiten om een optimale speelervaring te bieden. Toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de club, evenals voor bezoekers tijdens evenementen.

Foto

Geef een uitgebreide beschrijving van je project:

De pannakooi zal openbaar toegankelijk zijn voor alle kinderen uit Ten Aard en omliggende gebieden. Het zal fungeren als een ontmoetingsplaats waar kinderen van verschillende achtergronden en leeftijden samen kunnen komen om te spelen en te sporten. Door de pannakooi publiek toegankelijk te maken, willen we de drempel tot deelname verlagen en inclusiviteit bevorderen.

De pannakooi zal worden gebruikt als een platform om jongeren te stimuleren tot sportieve activiteiten, vooral voetbal, en om hen te betrekken bij positieve vrijetijdsbesteding. Het zal een veilige en gecontroleerde omgeving bieden waar jongeren kunnen samenkomen, hun vaardigheden kunnen verbeteren, plezier kunnen hebben en tegelijkertijd hun gezondheid kunnen bevorderen.